• Facebook - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle
  • Google+ - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

Kutija za violu da gamba

Accord kutija za violu da gamba dolazi u dvije veličine: Tenor i Bass

Osnovni model

Osnovni model uključuje sljedeće:


- standardne Accord opcije za boje osim metalik srebrne
- dva remena za nošenje na leđima
- unutrašnjost od pjenaste spužve s rezervnim jastučićima
- odvojiv džep.

Unutrašnjost

Sve Accord kutije imaju jedinstven sustav učvršćenja osmišljen tako da glazbalo leži na jastučiću sastavljenom od pjenastih spužvi.
Klinasti jastučići lako se mogu prilagoditi za različita glazbala i osigurati vrlo precizno unutarnje prilijeganje i sigurnost. Ekološki i kemijski neutralna izolacija ni na koji način ne djeluje na završni lak glazbala niti ga oštećuje. Sprječava nakupljanje vlage. Izvrsna izolacijska svojstva. Prilagodljivi umeci na dnu prilagođavaju se točnoj duljini svakoga glazbala.

Veličina

Obrazac za mjere je obvezatan zbog više različitih veličina glazbala.

Back straps - standardni tip

Accord standardna kutija za violu da gamba
2,8 kg / 5,8 lbs

Najbolja ravnoteža omjera težine/čvrstoće.Vrlo popularan izbor za gambiste kojima je potrebna čvrsta kutija koja je istovremeno iznimno lagana. Procjena čvrstoće: otpor na pritisak od 40 kg.

Accord robusna kutija za  violu da gamba
3,5 kg / 7,8 ibs

Dva dodatna sloja karbonski ojačanog materijala i Kevlar čine ovu kutiju dvostruko čvršćom. Čvršća je od 7 kg teških kutija izrađenih od standardnih materijala. Procjena čvrstoće: otpor na pritisak od 80 kg.

 

Naša preporuka: Za vrlo vrijedna glazbala;glazbala s visokim konjićem i/ili vrlo širokim rebrima;Za grubu upotrebu, kao što je vožnja biciklom.
 

Accord kutija za violu da gamba za zračni prijevoz
5,5 kg / 11 lbs

Još više karbonski ojačanog materijala i Kevlar tehnologije čine ovu kutiju prikladnom za najzahtjevniju upotrebu, npr. kao kutija za zračni prijevoz.Procjena čvrstoće: otpor na pritisak od 150 - 200 kg.

Naša preporuka: Kutija je izrađena tako da izdrži sve uvjete putovanja. 

 

Accord hibrid kutija za  violu da gamba (student model)
3,4 kg / 7,5 lbs

Ovaj model, koji se još naziva i ekonomičnim/studentskim, rezultat je nove tehnike kojom se karbon kombinira s drugim kompozitnim materijalima koji ovoj kutiji daju izvanredna svojstva. Po sigurnosti i opremljenosti usporediva s Accord standardnim modelom, to je kutija iznimne vrijednosti.

 

Naša preporuka: Budući da je samo 600 g teža, a 40% jeftinija, ova kutija čini Accord kvalitetu i dizajn dostupnim gambistima s ograničenim financijskim mogućnostima... Raspoloživa u svim veličinama i u dvjema bojama: bijeloj i 3D crnoj s mat lakom.