• Facebook - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle
  • Google+ - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

Kutija za tenor saxsofon

Osnovni model uključuje:


- sve standardne Accord opcije boja osim opcije metalik srebrne
- premaz mat lakom zrnate strukture
- 3 remena za nošenje: jedan za rame (dulji) i dva za leđa (kraći).

Unutrašnjost

Univerzalno dizajnirana unutrašnjost pristaje uz sve veličine glazbala. Niz jastučića od pjenaste spužve različitih gustoća potpuno izolira glazbalo od udaraca. Lako se premještaju i stoga osiguravaju savršeno prilijeganje i nepokretnost čak i za različita glazbala u istoj kutiji.Unutrašnjost u crnoj, crvenoj, zelenoj i plavoj boji.Pretinac za vrat.Veliki pretinac za pribor.

Veličina

Univerzalna za sve veličine glazbala.

Vrijednost težine podložna je promjeni uslijed procesa istraživanja i razvoja.

Osnovni model

Accord kutija za tenor saksofon - ultralagani model 2,7 kg / 5,9 lbs

Ova je kutija jednako čvrsta ili čvršća od kutija izrađenih od standardnih materijala koje teže dvostruko više. Vrlo popularan izbor za glazbenike kojima je potrebna čvrsta kutija koja je istovremeno iznimno lagana, a ipak pruža visoku zaštitu. Procjena čvrstoće: otpor na pritisak od 50 kg.

Accord kutija za tenor saksofon za zračni prijevoz 3,3 kg (7,0 lbs)

Ove su kutije uistinu čvrste, a ipak lakše od standardnih. Dva dodatna sloja karbonski ojačanog materijala i Kevlar tehnologija čine ove kutije dvostruko čvrstima – praktično su neuništive. Procjena čvrstoće: otpor na pritisak od 150 kg.

Naša preporuka: Kutija je izrađena tako da izdrži sve uvjete putovanja. 

Accord kutija za tenor saksofon – hibrid (student) model

Ovaj model, koji se još naziva i ekonomičnim/studentskim, rezultat je nove tehnike kojom se karbon kombinira s drugim kompozitnim materijalima, što ovoj kutiji daje izvanredna svojstva. Po sigurnosti i opremljenosti usporediva s Accord standardnim modelom, to je kutija iznimne vrijednosti.

 

Budući da je samo 300 g teža od ultralaganog modela, a znantno jeftinija, ova kutija čini Accord kvalitetu i dizajn dostupnim glazbenicima s ograničenim financijskim mogućnostima... Raspoloživa u dvjema bojama: bijeloj i 3D crnoj s mat lakom.