• Facebook - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle
  • Google+ - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

Accord case dizajn

Vaša boja - Vaš stil

Imate omiljenu boju ili želite da se Vaša Accord kutija paše sa bojom Vašeg automobila. Nema problema. 

 

Potreban nam je jedinstveni RAL kod i Vaša kutija će dobiti jedinstvenu personalizovanu boju. 

Iz prirode karbonskih vlakna Accord je uspio razviti proizvod nevjerojatnih zaštitnih svojstava, a istovremeno iznimno lagan. Osim njegovih izvrsnih fizičkih karakteristika, rad s karbonom (kompozitni materijali) nadahnjuje stvaranje jedinstvenoga estetsko-umjetničkog postignuća. Mnogi klijenti smatraju moderniziran i iznimno elegantan dizajn naših kutija prekrasnim. Profinjene linije Accord kutija za violončelo mogu se usporediti s profinjenim linijama tijela plesača ili sportaša. 

Oblik kutije slijedi oblik glazbala, osiguravajući neobičnu čvrstoću koja jamči zaštitu glazbala. Dimenzije kutije smanjene su na minimum što je praktično za putovanje zrakoplovom, automobilom, biciklom itd.

Ono što predstavlja razliku i izdvaja Accord u smislu izbora vanjskih politura jest Accordova jedinstvena 3D (trodimenzionalna) opcija, sa ili bez istaknutih boja koje mnogi klijenti opisuju kao «izgled zmijske kože». Svaka je kutija pažljivo ručno izrađena i stoga sama po sebi jedinstvena. 

Budući da je svaka kutija rezultat sofisticirane ručne izrade, možemo dodati i osobni pečat i individualizirati svaku kutiju u skladu sa željama korisnika. Te opcije uključuju kaligrafski ispisana srebrna i zlatna slova i slike ili logotipe ispod laka. Accord kutije raspoložive su i u svim jednobojnim varijantama, uključujući metalik polituru.

Omiljene note, inspirativna ličnost - uvijek uz Vas

Odaberite fotografiju koja Vas inspirira, note koje Vam iznova pružaju snagu za nova stvaranja.... i kreirajte Vašu omiljenu accord kutiju na svoj način. 

Kaligrafija

U zlatnoj ili srebrnoj boji uslikajte svoj potpis ili potpis svog omiljenog izvođača. 

Unutarnji materijali i boje materijala

Black velvet

Dark gray velvet

Blue velvet

Red velvet

Gold velvet

Black denisse

Green denisse

Light grey denisse

Light blue denisse

Blue denisse

Red denisse